bisul

Hai ibu2...nak tanye ade tak sape2 yg pernah kene bisul di bahagian tepi vagina...bisul saya ni die xde mata..tp die kejap kering n kejap menanah balik...ade ape2 petua nak hilangkan tak

2 Balas

saya minggu lepas..bisul xdaw mata sakitnya Allahu... pergi klinik doc bagi antibotik,ubt bengkak ,tahan sakit n ubat sapu...Alhamdulilah 2hari pecah nanah... pergi la klinik sis...

2y ago

Hi sis.. nak tnyak Dulu bisul tu Dah perna pecah ke atau dtg balik.. tpi skrg dah ok ke ?

cuba sapu krim zarin...kot nk ok ke..sy xde pengalaman naik bisul, naik jerawat pernah..sapu krim tu kejap je kering😊