bisul di vagina

hi nak tanye ade tak yang pernah kene bisul dekat bulu private part ? kene pergi klinik ke ? skrng dh 31 minggu #bisul

6 Balas

hehe dah hilang dah , sapu kapur sirih lepastu esok bersihkan dah nampak mata dengan nanah dia terus picit kecut habis 😂 cube sakit dia ya amat lah . tq semua

better ke klinik sis...nanti akan dapat ubat tahan sakit yg pregnant women boleh makan dan juga ubat sapu...saya haritu ade bisul di punggung..

Sy skrg tgh kena bisul jugak sis. Di tepi miss v . Takda nanah tapi sakit hehe

aduhai ksiannya.. prgi hospital ya

sis pernah shaving bulu ke?

4y ago

ya selalu but dah takshaving sejak masuk 34minggu ni sbb taknampak dah perut kedepan dh 😂

pergi cek