Normal ke jari tangan kebas²

Hai ibu²..nak tanya saya dah nak masuk 34w. Lately jari² tangan saya kebas²..dua² belah tangan pulak tu. Selalu juga buat senam genggam²..tapi still tak hilang. Ada tak ibu² luar sana macam saya.

15 Balas

saya 37w2d memang kerap jari2 kiri kanan kebas lagi2 kalau baru bangun tidur.. 🥲

12mo ago

mmg simptom ibu mengandung la ye. sy risau tkut sakit lain

Saya pulak jadi macam ni lepas bersalin. Tak sure kenapa. Try tanya dr sis 😊

12mo ago

2mgu lagi tca dgn kk..nanti sy tanya doc..tq sis

sy sejak ambk ubt calcium xada lg kebas tangan skrng 33 week 5hry

12mo ago

oyeke. sy start amik kalsium ms 5m..tp skrg pulak kebas²nya

sama la dengan sy.tapi sy jari2 sbla kiri saja

12mo ago

sy kiri kanan. cuma yg kuat belah kiri

boleh jadi calcium kurang

12mo ago

haah tu sebab sy xminum dah.