10 Tahun

Hai ibu2..kandungan sya dh cukup 20 minggu..mengandung ank yg ke dua..hampir 10 tahun menunggu..alhamdulilah..rasa teruja mcm baru first time mengandung plk..doakan smoga dipermudahkan ya ibu2 semua..?

5 Balas

Inshallah sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan momy ya.. Sy pon ank kedua tu gap 10tahun ngan abg dia.. Wktu nk melahirkan tu persis anak pertama sakitnya. 😂

5y ago

Hehe inshallah semua nya pasti ok.. Think+ve shja. Indahnya moment tu kan sis 💕 misi pon siap tnya "ha mama masih ingat tak cara meneran mcm mna? 10thn tu mama, jgn angkt pgg masa teran nt" Misi bg pesanan rngkas😅

Tahniah sis. . 💖 Harap lepas ni ada juga la rezeki saya. Ni pun dah gap 8 tahun utk dapat yg ke-2. Doa kn saya juga ye sis 🙂🙏

5y ago

T. Kasih sis 😢😘😘

Tahniah ye.. Jaga pemakanan baik2.. Ambik supliment konsisten.. Moga jadi ibu yg hebat👏

alhamdulillah..semoga dipermudahkan semua urusannya ye mommy 😊

Yayy! Congrats and all the best!!