BOTOL SUSU

hai ibu2..botol susu apa yg elok utk baby ye? memang nak bf je awal2 nii..tapi saja nak spare...pernah dengar jenama pigeon tapi x sure ok ke tak..ada lagi x cadangan ibu2 yg lain? utk baby baru lahir..nanti nak tinggal pengasuh senang..😊.. trima kasih.. post dibuat pada : 12/08/2020 (Rabu)

29 Balas

Avent paling okay saya guna.. Anak saya botol manamana pun dia okay , tapi sebab saya pun bagi bf.. saya taknk dia dapat beza botol dengan bf . Saya beli betul betul macam dia netek