bottle susu

Ad ibu2 yg dh beli botol susu baby yg bakal lahir tahun 2020?cer kongsi sikit botol susu ape yg terbaik utk baby baru lahir..

bottle susu
11 Balas

Botol susu ni terpulang pada anak. Mahal tak semestinya anak boleh terima. Tapi yang saya guna untuk anak sebelum ni tommee tippee. Lepas tu tukar phillips avent sbb husband suka design botlol avent tu.. Ngam jugak dengan pam spectra yang wide neck tu, boleh terus pam masuk botol susu.

Sy rasa puting lagi penting dari jenis botol. Bleh je beli botol murah tapi puting beli yg mahal mcm pigeon.

Botoi ni best juga boleh perah susu skli 😍

Comotomo 🌸

Tommy tippie

Pigeon

pigeon

Pigeon

Avent

NUK