Pengalaman mengidam

Hai ibu2,ada yg nak share pengalaman mengidam semasa pregnant tak?Just sharing with each others🥰

42 Balas

saya mengidam bende masam2..yg manis2 ni rase geli tekak nk makan..kalau masam2 tu laju je nk makan..baru ni teringin nasi ayam penyet..sampai 4kali saya gi makan kt kdai yg same..🤣 .nasib baik la suami layankan aje..hehe..mjur la saya mngidam tu kadang2 je..kalau hari2 mau licin poket suami saya..

2y ago

sebijik mcm Sy masa preggy anak no 2. yg manis2 geli tekak mcm loya. husband siap belikan stok coklat igt Sy nk mcm preggy anak 1st. rupanya baby boy hihi baru bersalin bln 12 last year