Soalan suka² je...

Hai ibu² yg bakal melahirkan tahun 2022..da tahu gender ke..?

17 Balas

sudah..girl..tp nak scan lg..nk tgk btl ke x.sbb dh 3 org kata,scan girl tp kluar boy? so kne lh scan lg..tp sbnrnya xpuas tgk rupa dia scan 24 weeks..?

Sudah, insyaallah perempuan. Scan detail di swasta. Tpi taknak berharap sangat, lepasni maybe scan lgi ?

hari tu scan 16w dah nmpk mcm girl ☺️ tp tu lah, nk tggu bulan depan scan lg utk confirm hihi

belum..saya Klau ikut kan baru 9week 1hari..tapi hari NIE MCM keluar darah pulak

dah tahu , sya boy tp xnak beria sngat takut scan lain kluar lain ?

Dah tahu, baby boy. Setiap kali scan dia tunjuk bukti dia boy ?

dh scan masa 21 weeks in Sha Allah baby boy 28/2/2022

dah scan ritu masa 23w. InshaAllah baby girl hehe

belum tau lagi, tapi harapnya baby girl ?

Belum.. due date je in syaa Allah 29/06/2021