Brown Spotting at 5weeks 3days

Hai ibu2, td sy perasan ada brown spotting. 2hari lepas sakit pinggang yg teramat sgt. smlm kurang sikit and harini xd sakit dah. bole share sape ada pengalaman mcm sy? tqia 💕

12 Balas

Pergi hospital cepat2 sis, saya pun sama, 5 week brown spotting and sakit pinggang. Saya terus pergi emergency and dpt 1 suntikan kuatkan rahim. Lepas 2 hari, masih ada spotting merah tapi tak byk. Nasib baik masa tu saya pergi hospital terus, kena admitted 3 hari and dpt lagi 1 suntikan kuatkan rahim, discharged and bed rest sampai minggu ke-12, Dr. suruh makan duphaston sampai minggu ke-18, barulah survived baby twins saya. minggu ke-7 baru tau twins. masa tu mmg ada signs keguguran, kantung dah dekat rahim. Dr. ckp kalau lambat mmg akn keluar. So please, pergi hospital sis.

dah jumpa doktor sis? jangan buat conclusion based on pengalaman orang lain. banyak reason boleh buat spotting time pregnant. tak semua bahaya tak semua selamat. each case is individual. jumpa doktor.

Thank you semua atas nasihat yg diberikan. sy da jumpa doc. Alhamdulillah spotting hanya ketika itu je. doc minta sy dtg lg 2 minggu untuk scan heartbeat bby. doc bekalkan sy ubt kuatkan rahim.

6mo ago

moga selamat semuanya 💐 doa banyak2 moga Allah jaga.

kena jumpa dr . lain orang lain pengalaman. ada yang okay ada yang tak survive . better jumpa dr untuk thorough check up ya sis . inshaa Allah moga semuanya baik2 je

apa2 spotting or bleeding mse pregnant xnormal.. silalah prgi kk/hosp utk check.. mcm sy pon spotting, mmg direct kk..risau kt baby..

Any spoting brown spotting even sikit je even tak nampak sngat kne jumpa doktor. Tu baby bagi amaran dia nak jatuh.

Selalunya spotting masa pregnant tdk normal sis.. Sis mesti kena jumpa doktor nak cek kandungan okey atau tidak.

pergi hospital terus. jangan tangguh2... Tu je Cara ..kalau NK g emergency pon boleh..

Saya mula2 pun brown spotting. Tak lama bleeding. Last2 gugur

Sis pergi kecemasan. Tak normal kalau keluar apa2 spotting