Brown Spotting pada 12 minggu

Mommies.. Siapa ada pengalaman boleh share dengan saya? Semalam saya sakit perut tp tak begitu lama. Dari petang sampai malam. Tp harini baru brown spotting. Nakpi hosp takot doktor tak layan incase normal. Sebab spotting tak banyak mcm period. Nakpi klinik dah malam lak.. risau saya #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

sy pun mula brown spotting td dah kua drh byk.. tp doc buat tvs scan kantung cntik lg mcm ada harapan dan doc ada ckp jgk kemungkinan akan terjd keguguran😢 apa2 tgu jumpa pakar lg dua mnggu

1y ago

inshaa Allah sy kuat.. semoga ada rezeki lg buat sy 🤲🏻 mekasih awak

tkde dr yg tak layan kalau spotting in pregnancy. pegi je obgyn. mcm saya prev pregnancy mcm ni juga. saya abaikan je sbb sikit last last gugur

1y ago

saya pergi hosp dlu bleeding hmm x dilayannya.. kehulur kehilir x bg kerusi roda 😌

Dear, better awak pergi obgyn to check. Pergi je private dari awak rasa resah and overthinking. Take care dear. Doakan yang baik2 saja 😘

1y ago

Dah pegi hosp dah . Alhamdulillah baby okey dan bukaan pun tak ada. Doakan baby saya kuat dan tak ada apa berlaku hingga selamat bersalin 🙏🏻

Jumpe doc secepatnya sis.. Sy dulu pun relax pakai pad pk normal Selepas 3hari sy keguguran.. Smpi skg sy menyesal

1y ago

Allah Banyak ka bleeding sis? Insyaa allah semoga ada rezeki baby nt ..

Tak normal awak😢Any spotting during pregnancy is not normal unless you have seek for a doctor.

1y ago

Ada yang kata boleh jadi normal sebab awal penempelan tp merisaukan jugak main dengan darah ni 😭