Lenguh bhgian bwh bdn

Hai ibu2... Sya nak tnya, ada tak ibu2 rsa lenguh2 kaki lepas bersalin normal? Sya dah 3bulan bersalin, tpi kaki sya rsa lenguh sgt2 bila nak bgun dri bercangkung ataupun nak tolak benda guna kaki... Nak pakai seluar pun lenguh... Adakah ini normal? Ataupun sya kena cri org utk urut? Mohon bantuan... Terima kasih

1 Balas

Hai mommy. Mungkin effect dari lepas bersalin bulan lalu. Kalau saya Alhamdulillah takda masalah. Boleh juga mommy minta orang urut. Mungkin ads bahagian kaki yang lenguh dan tersalah urat. Moga diberi kesembuhan ya

2y ago

Sama² 😊