Ibu² gdm check bsp brpa kli 1 hari?

Hai ibu². sy confius ni. ibu² check bsp atau cucuk jari dlm 1 hari brp kli ?

Ibu² gdm check bsp brpa kli 1 hari?
32 Balas

Kalau sy pulak 8 pgi time puasa,10pgi slepas makan pastu chek lg pkul 2ptg dn pkul 10ptg. Sabtu ni sy buat lg bsp kat rumah 5hb tu jmpa doc balik nk tngok bacaan lg ok x,harap ok 😁🤲🏻,sbb sy dh on diet dn insulin jugak serta mkan ubat kencing mnis,hiss pening lah,firstime kena GDM masa mengandung ni agak stress mcm2 ubat kena msuk bdan