Ibu² gdm check bsp brpa kli 1 hari?

Hai ibu². sy confius ni. ibu² check bsp atau cucuk jari dlm 1 hari brp kli ?

Ibu² gdm check bsp brpa kli 1 hari?
32 Balas

Pengalaman saya bsp on diet "GDM" sehari 4 kali cucuk jari dan cara misi kk tunjuk ajar pada saya: Awal pagi sebelum cucuk yang pertama sebelum (8am) ambil sarapan ringan 8am-cucuk Lepastu Puasa jangan makan lagi 11am-cucuk Lepastu lunch macam biasa 4:30pm-cucuk Lepastu jangan makan Last 8pm-cucuk Da bole makan 😄 Selesai 4kali cucuk dalam sehari😁 P/s:Elakan makanan mengandungi kandungan bergula agar bacaan bsp cantik dan tak naik tinggi.