loya dan pening sampai trimester ke berapa

Hai ibu2.. sy baru 11weeks pregnant n ni kehamilan pertama.. sy nak tanya, ibu2 buat mcm mana ye kalau datang mabuk2 loya tak kira masa? Nak berdiri pon rasa nak jatuh.. dah pakai minyak angin pon still tak jalan. Tergendala kerja2 rumah. Ada suggestion dari ibu2 tak? Terima kasih berkongsi pendapat

1 Balas

Kna bnyk rest msa alahan truk..Alahan nie xtntu ade lama smpai yg terakhir preggy pon ade..Ade yg kejap..