Loya/muntah

Bagaimana ibu2 yang trimester pertama harungi loya muntah? Boleh share? Saya asyik2 muntah. Nak makan pon dah jadi takot. Dan rasa ni ganggu emosi sy 😔 #bantusharing #firstbaby

1 Balas

st 1st trimester sy alahan teruk. sampai masok wad l, sbb muntah darah sbb xde mknan dlm badan badan jadi kering sbb air xde masok dalam badan. sy just continue makan buah n milo sbb buah n milo je bole masok. then sy cari mknan yg kurang bau, macam kentang putar kfc. sbb badan perlukan karbohidrat. alhamdulillah dh bole kluar. next appoiment lagi 2weeks🤗

4y ago

alhamdulillah. semoga dipermudahkan 😊