bledding

Hai ibu² smua . Pg td sis mengalami bledding . Blh tahan jgak byk darah nyee. Kluar darah mcm period , tp xde ketul² . Alhamdulillah smua nye ok . Npk jantung baby pe smua . Normal ke kluar darah bru 12w ?

2 Balas

Ade normal ade x... kalo bterusan trus je ke hosp sis..risiko keguguran pun ade..in sha allah smua akn baik2...jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Takut uri kat bawah je sis. Sy pun macam tu dulu. Scan baby ok. Rupanya uri kat bawah 😅

5y ago

Belum. Cz baru cek malam tadi. Doc kata normal klu baru lagi. Nanti 28 weeks kena scan lagi.