kandunggan

hai ibu2 smu sy dh 37 minggu tp x ada tnda nk bslin lg.hrap kwn2 doa kn sy ya

21 Balas

Sama lah kita..dh 37week menanti dan menghitung hari bila malaikat kecil nie nak keluar.. Apa2 pun semoga dipermudahkan urusan kita..dan selamat semua..😊

sama la kita mggu yg ke 37 dh . tpi xde dh rse skit pinggng tbe2 tp kjp jela . skrg mslh nk tidor plak sbb tgh tidor sndawa n buang angin . x slesa sgt nk tido

Sama la sis xda tanda2 lagi..doakn si kcil cepat2 keluar dgn selamat n tuk semua mommy2 semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti aminn🤲

Same like me , 37weeks already tapi belum ada apa² tanda lagi . Semoga urusan kita semua dipermudahkan , insyaAllah . Amin ❤️

yee kita doa sama2 .. harap momy2 dan termasuk sye yg tunggu tanda2 tu dipermudahkan amin 🤲🏻🥰

Allahuma aamiin. Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan segala urusan.. InshaAllah aamiin..

Sabarlh...satu saatnya akn ada tnda² nk bersalin...p pa² pun semoga dpermudahkn sgalanya...

Semoga dipermudahkan urusan waktu bersalin nt..doakan sy jgak ye..sy dh 38weeks lbh

Sy dah 39 weeks lebih pun belum turun tanda lagi😇 nervous menghitung hari

Br 37 minggu kn?normal la xde tanda bersalin lg...org klu boleh ckup kn 40 mggu...

4y ago

Mmg la da ckup....tp klu 40++mggu x kuar tanda br la nk bising2...ape la...