slmt bslin bby boy..

salam sume..alhamdulilah sy da slmt bslin smlm...40w6dy.. t/ksih pd ibu2 yg byk bkgsi pglmn..sy doa kn jgk ursn ibu2 sume di pmdhkn ..inshaAllah aamiin

6 Balas

alhamdulilah , tahniah puan . doakan saya juga ye , hari dah 40 minggu , tapi baby tak keluar keluar lagi 😅

Alhamdulillah tahniah awk..selamat berpantang..doakan sy ye smga mudah bersalin..trma ksih awk..

Alhamdulillah , tahniahh ...In shaa Allahh .. Aamiin ... tq 😚

Alhamdulillah.. tahniah Dan Selamat berpantang..

Alhamdulillah... Tahniah sis....

Alhamdulillah.. Tahniah ....