7hb Mac 2020

Due sy esok.. Anak dlm perut duk tolak2 nk keluar.. Sakit tu Biasa2 jee.. Tp x kuat sgt.. Doa kn tuk sy ye kwn2.. ?

32 Balas

Due sye pon esok..sakit2 tu ada tp air ketuban tak pecah lg..awk pergi hosp sndiri atau doktor suro

4y ago

sy ank slung .. dgar kta cntrction tu cm sgugut ek??

Semoga selamat baby & sis. Dimudahkan dalam segala hal. Aaamiinnn3 ya rabbal alaminn. 💕💝

Sama. Baby active sgt sampai ngilu2 kat bawah.

Moga allah permudahkan sgala urusan sis smasa melahirkan bby

Sama lh due 7/03/2020 hrap2 besok ada trun tanda2 bersalin..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin, in shaa allah 😍💖

4y ago

Sama-sama 😊

Kalau dh better pergi awal takut terbersalin dlm keta

Smoga dpermudahkan urusan sis bsalin nnt.. amin... .

Semoga dipermudahkan segala urusan untuk bersalin

sama la due kita..xde tanda pun lagi...☹️