siapa sni due bulan 5

Hai ibu2 siapa dekat sni yg due bulan 5 ? Sy 10/5 . Tapi belum pergi beli barang baby lg ? jantina baby pon xtau lg msa scan belum nmpk bebird ke bunga ? #Anakfirst?

75 Balas

saya 28/5. barang baby semua dah lengkap. tinggal barang pantang jaa. kite pon tak suka bebankan suami beli. sbb suami punya taste ni tah pape, so kite cakap kat dia awal2 jgn masuk campur barang baby ? dia pon paham dia suka beli mengarut2.