siapa sni due bulan 5

Hai ibu2 siapa dekat sni yg due bulan 5 ? Sy 10/5 . Tapi belum pergi beli barang baby lg ? jantina baby pon xtau lg msa scan belum nmpk bebird ke bunga ? #Anakfirst?

75 Balas

saya 28/5. barang baby semua dah lengkap. tinggal barang pantang jaa. kite pon tak suka bebankan suami beli. sbb suami punya taste ni tah pape, so kite cakap kat dia awal2 jgn masuk campur barang baby 😂 dia pon paham dia suka beli mengarut2.

Hyee ibu ... Sy due 10/5 alhamdulillah gender baby pon dah tahu n dah prepare dah barang baby semua cuma tinggal sikit jer lgi nk shooping lepas tu .. x nk fikir apa dah just nk relaks dan tggu masa nk due jer hehe ...

Saya edd 13/5. Brg baby alhamdulillah 80% dh ready. Scan alhamdulillah dpt nampak jantina. Tak sabar nk jmpa anak syurga #anak1st 😍😍 Semoga segala urusan mummies semua dipermudahkan ya ❤❤

sy 02/05..alhamdulillah suma brg baby n ibu dh lengkap trmasuk car seat😋 ibu & ayh esaited sgt.. scan doc ckp cikk bungee.. tp beli brg unisex je senang.. kdg scan pun boleh terslah kan.. 😝

Saya dulu beli barang baby yang dua2 boleh pakai sebab sampai seminggu sebelum.bersalin baru doktor bagi tahu jantina baby.. itupun kat hospital. Dekat KK diorang tak bagi tahu pon masa scan

Saya 14/5 kalau ikut due .. Tp doc suh sy masuk wad 30/4 .. Kalau bby klua 1/5 da sme date dgn anniversary kami 😊 .. Brg bby semua settle , brg ibu je xsettle lg 😁 #anakfirst #ttc5tahun

4y ago

Yeke... Sbr yla..... Sy ank first de drh tinggi msa 36w... No 2 ni alhamdulillah tkde

16/5. Sy brg baby x beli lagi... Mak sy x bagi beli sndr. Katanya pantang larang. Nnti dia pegi beli dgn husband. Blh pula mcm tu kan. X blh imagine berpantang dgn my mum ni nnti....

Sayaa 4/5 heheh dah beli siap dah barang baby. Tinggal barang maknya je belum prepare. Makk dah bising suruh siapkan beg awal awal, risau benor kita terberanak awal hehehe.

Sy due 13/5,xbuat persiapan apa2 pun..ank ke-4,brg semua kena beli baru,sbb ingt xmngndung lgi,brg semua sedekah pada Org lain dh..so kena cari baru..🤭😊

4y ago

Samalah..semua brg2 baby dah bg kat org....tup2 pregnant lagi..jena beli yg baru..😍😍😍😍

Saya 31/5..bru bli satu brg je..brg2 lain bru dok usha2 lg..bli awal2 pn ok nnt dh dkat xlarat nk jalan dah..moga baby shat dan dipermudahkab segala urusan..amin