siapa sni due bulan 5

Hai ibu2 siapa dekat sni yg due bulan 5 ? Sy 10/5 . Tapi belum pergi beli barang baby lg ? jantina baby pon xtau lg msa scan belum nmpk bebird ke bunga ? #Anakfirst?

75 Balas

Saya 22 . 5 alhamdulillah brg bby semua dh lengkap masa ujung tahun hari tu. Banyak sale kan. Hehe tggl beli sabun mndi dia je yg len smua lengkap dh

nk senang sis beli baju dan barangan unisex...senang je mcmntu..🤭🤭 sy dlu xtau jantina apa xkisah janji keluar sihat semuanya da ckup 🤗

Due 22/5...ibunye lum bli ape2 tp nneknye da blikn ckit2...😂 bajet lari...abg2 nye xshat ade yg bru klua wad ayhnye plak xshat sbb accdnt...

Sy 22/05.. Scan 2x kt kkia doc xnmpak jantina. Trus g buat details scan kt sonovision, nmpak jantina bru confident nk beli brg baby😎

Sy 11/5..br start beli sikit2. Baju x beli lg sbb scan xtau bby ape. Malu2 lak nk tnjuk🤭 kalau dh tau bleh beli baju raya terus 🤣

Sis due 6/5/20..tp rasa mesti bersalin awal sbb ank yg ke 6 dah..yg lepas2 pun tak tepat due nya..mesti awal seminggu@2 minggu

Jgn lupa cari tahu pasal tinggal puasa masa mengandung atau bersalin ye 👍🏻 kne byr fidyah atau ganti puasa semua tu

Saya 18.5...barang baby alhamdulillah banyak dah beli... Yg lain keluarga sponser😁😁😁...barang ibu je belum beli

Hai mommies, saya due 27/5,anak first... Semoga urusan mommies yg akan bersalin nanti dipermudahkan. InsyAllah amin...

4y ago

Tu lah.. Ade jugak yg meleleh nt time raya..hehe

4/5. Alhamdulillah barang baby semua dah beli..tapi jantina masih diragui.hehehe.beli baju banyak putih je