Hamil 7 minggu kantung 6 minggu

Hai ibu2. Siapa ada pengalaman, kalau ikut tarikh period usia kandungan dah 7w. Tapi bilaa scan hanya nampak kantung sahaja n usia kantung baru 6w. Biasa ad harapan kee? Btw, saya belum pernah ada spotting atau bleeding. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Hamil 7 minggu kantung 6 minggu
22 Balas

haii. sama dengan saya. ikut tarikh period 7w+ . bila scan 6w3d . baby belum nampak lagi. doktor ckp tunggu lagi 2 minggu baru scan lagi . İn Shaa Allah ada tu . Jaga kesihatan sis .