Scan Gender

Hai ibu² semua..saya ada buat detail scan masa 21w..doc kata baby boy..ada tak yang scan baby boy..tapi keluar baby girl? Ibu² rasa gambar ni betul ke baby boy? #firstbaby

Scan Gender
35 Balas

Maaf la, saya sekarang masih blur nak tengok gambar scan 😅 #firstpregnancy #belumtaujantina

3y ago

Hehe... bila doc/ sonographer tunjuk skrin saya mesti tanya, ni apa, ni apa. 😅 Saya due Syawal tahun dpn, insya Allah. moga semuanya baik2 ya puan@Black Veil. 😁💐

kalau tgk kpd scan ni,mmg konfirm boy ni..sbb gmbr scan ank sy cmni jgk..mmg kluar pon boy.

best nya dah tahu jantina baby. saya lama lagi nak scan. baby baru 10weeks2day.

boy awak. kalau kk je selalu silap. kalau swasta selalu betul. nmpk bird dia dah tu

Kakak sedara saya scan boy, keluar girl. Yang penting beli baju2 warna unisex

Nampak macam boy ja 😍 Kita geng, saya pun baby boy juga, sekrg 27weeks ☺️

Sy x pndai tgk berpandukan scan..dktr bgtau jantina ape..tggu je la kuar😅😅

hehe...mcm ank slung n no 2 sya gini la gmbat scan dia mmng jelas tu boy 🤗

yang sekarang tengah mengandung anak kedua boy katanya 🤣🤣🤣

maaf sy nak tya,kalau scan gmbr camni agak2 girl atau boy?