benda pelik kat mulut anak

hai ibu2 semua ..perna tak terjadi kt anak kmu ada semacam peta2 tumbuh kt lida dia ..ank sya umur 2thun lbih ..ada mcm peta2 tmbuh ..tpi pndai hilang balik ,lpas tu tumbuh lgi ..dn bgitu lh strusnya ..bnda tu tmbuh start umur nya setahun ..apa bnda tu yaa?? rasanya tidak sakit juga sbap tak perna pula ank skitan psal lida dia

benda pelik kat mulut anak
1 Balas

anak sulung saya dulu macam ni masa kecik. risau jugak dibuatnya. tunjuk kat doctor² cakap tak ada apa² kalau anak tak ada rasa sakit. makan dan minum susu pun berselera. mungkin sbb minum susu kat botol. bila anak dah 5 tahun,dah tak hisap botol,lidah dia dah normal macam biasa. now anak dah 8 tahun 🥰.. Alhamdulillah ..

2y ago

ank sy spnuhnya bff ..xmnum ssu btol ..