Tmbuh 1 batang gigi atas

Ad tak ibu2 kt sini anaknya tmbuh gigi lewat dan bila tmbuh gigi. Yg keluarnya gigi atas dahulu. Dan cuma sbatang ja yg tumbuh. Normal ka atau bagaimana. Saya agak risau bila ank saya tmbuh gigi ats sbatang shj. Dan itu gigi prtamanya

5 Balas

Anak sy waktu bru masuk setahun, naik sbtg gigi bwh.. sy tnya nurse, nurse kata normal...

Sebelum 18 bulan, ya normal.

12mo ago

Itu saya tak pasti. Nak tahu kedudukan gigi kena rujuk dengan dentist. Awak dah pernah bawa anak untuk first dentist check up atau belum?

sebelum 18bulan ok je

Umur berapa anak tu

usia baby awak?