Bulat di Lida anak

Hai Ibu2 saya nak tanya, mcmna cara nak bersihkan Lida anak yg dah ada susu degil tak nak tnggl. Lepastu dan ada start bulat kat tenga2 Lida.

1 Balas

3 anak sy tak pernah ada kulat susu di lidah sebab setiap kali baby siap menyusu sy lap lidah baby guna lampin yg dibasahkan dgn sedikit air masak. kalau penat sgt buat sekurang-kurangnya 2-3x setiap hari. sis bawa baby jumpa Dr. kesian baby tu,mungkin Dr ada ubat sesuai

4mo ago

boleh suda tu berus gigi sekali dgn lidahnya. paksa,minta tolong suami pegang baby