37w 1d .Sakit pinggang sampai ke punggung & berat turun 400g tanda dah nak bersalin ke

Hai ibu2 semua nak tanya kalo keadaan mcm ni tanda dah nak bersalin dlm masa terdekat ke?

1 Balas

sy dah start rasa sakit pinggang sampai ke punggung tu dari 35w. sebab skop kerja pon memerlukan berjalan. bila tanya nurse KK, dia kata sebb baby dah masuk jalan dia kat bawah. that y kita akan rasa sakit kt punggung. tulang kita makin melebar.

3y ago

oh yeke..tu lah tadi sy dah pergi KK nurse ckp mcm dh tak lama je baby nak keluar..dia minta sy standby je..