Susu formula?

Hai ibu2 semua... Nak tanya boleh ☺ Ada tak yang masih bagi susu badan dan susu formula atau sambung bagi susu ? Yg berumur 1-2 tahun ke atas ? Ada tak yg mana2 susu sesuai kat tekak anak2... Anak sy dulu 1 tahun lebih tak berapa kerap susu tepung dia hanya susu badan je. Masa dia nak lah... dan dah lama stop... Jadi minggu lepas nurse suru kena bagi susu tambah(formula@susu tepung) tahu nak bagi susu apa? nak try yg paket kcil dulu risau dia tak minum pulak?? Skrang dia 2tahun ke 8bulan Dan ada tak yg pernah bagi atau beli susu ni utk ank2 ibu di sana (seperti dalam gambar tu 👇) Kalau sudi nk shre gmbr susu ank pon letak je kat komen ye 🤭

Susu formula?
1 Balas

blm prnh cuba lg susu ni.. bg susu biasa ja dlu. then tukar puting doktor baby.. slmt mcuba sis