Susu formula

Baby baru masuk 2 bulan.. selalu okay je minum susu formula.. tp 2/3 hari ni dia reject susu formula.. nak susu badan je.. yg sy ni pulak risau dia xcukup minum susu..sebab minum susu badan 5 min confirm tido..perlu tukar susu formula ke? #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sama la baby kta.. risau ni sbb tak lma lg cuti bsalin dh nak abis.. nnt hntar kat pengasuh, ksian pgasuh nnt sbb baby cari susu bdn.

7mo ago

kene pam la gitu, buat stock dlm peti n utk bg dkt pengasuh.. baby sy da stop minum fm sepenuhnya.. full bf

inshallah susu badan cukup untuk anak. kerapkan breastfeed anak, susu akan banyak ikut demand anak.