Czer anak pertama

Hai ibu2 semua , mcm mna ya klu anak prtama baru 1tahun 2bulan then pregnant balik?.. Mslhnya ank prtma Sy brsalin czer , skrg pregnant balik

11 Balas

Better jarakkan..Da ada rezeki.Tak apa..Yang kedua tak pasti czer ke normal.Tengok rezeki juga normal.Tgk kandungan ok ke songsang ke uri bawah ke.Saya yang kedua czer juga.😀👍🏻.Alhamdulillah

sy pun macam sis juga anak pertama 1thn 3 bulan pregnant lagi.. skrg dah 5&4 tahun. rujuk doktor ye sis everything will be fine. tapi lepas ni better jarakkan at least dua tahun. take care.

saya pun czer juga tetapi doktor and jururawat bgtau kt saya klu saya nk mengandung lg, saya harus tunggu sampai 2 thn lbh baru blh

2y ago

skrg anak saya dh masuk 2 thn dh. baru Khamis ni.

saya pon first czer anak sulung baru 1tahun 10bulan now tengah pregnant anak kedua 13minggu 🥰

Kalau dah setahun ok je. Saya pon czer, anak first dah 1y5m, ni tengah pregnant 6m

saya pun czer ,anak baru dua Bulan. doctor suggestkan 2-4 tahun untuk pregnant kedua

okey jer sy pn nak bsalin ank k3 anak second bru 1y3m czer jgk

InsyaALLAH oke je 2..sbb 1tahun kn. .tp ape2 take care mommy

oklah tu dah 1 tahun.apa2 rujuk doktor dan klinik

depends pada klinik