Kencing kotor

Hai ibu2 semua. .bagaimana nak hindar kencing kotor. .berapa kali dh kena buat repeat urine. .setiap minggu pulak tu. .padahal tengok warna air kencing jernih je. .masa buang air pun tak sakit pundi #ingintahu #bantusharing

18 Balas

sy pnh ada penglmn urine kotor..skli test ada 3+ darah dlm urine..kena admit ward..buah pinggng ada jgkitan wktu tu usia kandungan 18week..repeat amik darah,urine n ubt antibiotik...tp ubt tu mmg sakit sbb direct cucuk kt tangn..utk cpt kesan dan slmt...seminggu admit...btol² kna jg mkn minum..air masak jgn kurg...alhamdulillah skrg 32week.. klau blh kurgkn kopi teh minuman cafein n yg mnis²..bkny apa..hb sy ok..tp sngkut kt urine..hopefully sahabat² yg alami perkara sama cepat pulihh ya.. jg kesihatan diri dan baby

2y ago

risau pulak dengar macamni. .hb sy ok. .urine la pulak sangkut. .sebelum ni tak ada apa. .dalam bulan ni boleh jadi sangkut pulak. .