Kencing kotor

Hai ibu2 semua. .bagaimana nak hindar kencing kotor. .berapa kali dh kena buat repeat urine. .setiap minggu pulak tu. .padahal tengok warna air kencing jernih je. .masa buang air pun tak sakit pundi #ingintahu #bantusharing

18 Balas

selain minum air masak banyak, lepas basuh, kena lap dgn tisu. pakai pantyliner jugak. tukar tiap kali lepas ke toilet. InsyaAllah okay.

2y ago

seluar dalam tu pakai. .seluar biasa tu. .tak boleh nak pakai. .perut dah tak selesa