Kencing kotor

Hai ibu2 semua. .bagaimana nak hindar kencing kotor. .berapa kali dh kena buat repeat urine. .setiap minggu pulak tu. .padahal tengok warna air kencing jernih je. .masa buang air pun tak sakit pundi #ingintahu #bantusharing

18 Balas

Jernih xde kaitan dgn kandungan protein. Akak minum air masak banyak2 pls. Mcm sy sangkut kencing kotor 38w, terus rujuk hospital, kena induce. Dh lah anak first, mental jgk tibeh drpd appt tu terus naik ambulans, x sempat jumpa suami. Kencing kotor ni bkait rapat dgn BP, medikal takut kena sawan. Jadi akak ikhtiar cecepat ye elak induce huhu. Consume air barli etc. all the best

2y ago

try minum air kelapa dan air barli..