Kencing kotor

Hai ibu2 semua. .bagaimana nak hindar kencing kotor. .berapa kali dh kena buat repeat urine. .setiap minggu pulak tu. .padahal tengok warna air kencing jernih je. .masa buang air pun tak sakit pundi #ingintahu #bantusharing

18 Balas

Byk minum air masak x? Then masa ambil urine tu patut ambil masa ptengahan urine.

2y ago

x dpt elak sgt sis..sy masa preg anak pertama pn mcm ni..banyak minum air..banyak lah ulang alik masuk toilet...