31 minggu 3hari💖

Hai IBU2 semoga kita semua selalu dlm lindungan Allah SWT 🤲 2bulan lagi menanti kehadiran c bby🥺 semoga kita bakal2 ibu ni akan di permudahkan segala urusan aamiin3 🤲🏻🥰 sejak kebelakangan ni saya selalu alami sakit2 di bahagian bawa perut ,kalu terlalu jln lama ka duduk lama ka,akan rasa sakit n perut mula mengeras2,risau semua ada dlm fikiran.. baby bulan11 10/11/2023🤰🤲🏻

7 Balas

Saya 31w1d ni pun perut slalu mengeras juga. Tengah berjlan dlam mall pun blh mengeras tiba2. Tp tak lama la kjap je dia mengeras. Celah kangkang xyah ckap la mmg sakit celah kangkang ni nak jalan pun mcm penguin dah. Baby pun kurang kick mcm sblum ni tp perut sentiasa beralun la means dia bergerak juga dlam tu. Mungkin sbab dah padat kot dlam.

8mo ago

kalau mengeras + sakit tu maksud nya contraction kan?