31 minggu 3hari💖

Hai IBU2 semoga kita semua selalu dlm lindungan Allah SWT 🤲 2bulan lagi menanti kehadiran c bby🥺 semoga kita bakal2 ibu ni akan di permudahkan segala urusan aamiin3 🤲🏻🥰 sejak kebelakangan ni saya selalu alami sakit2 di bahagian bawa perut ,kalu terlalu jln lama ka duduk lama ka,akan rasa sakit n perut mula mengeras2,risau semua ada dlm fikiran.. baby bulan11 10/11/2023🤰🤲🏻

7 Balas

Saya 31w1d ni pun perut slalu mengeras juga. Tengah berjlan dlam mall pun blh mengeras tiba2. Tp tak lama la kjap je dia mengeras. Celah kangkang xyah ckap la mmg sakit celah kangkang ni nak jalan pun mcm penguin dah. Baby pun kurang kick mcm sblum ni tp perut sentiasa beralun la means dia bergerak juga dlam tu. Mungkin sbab dah padat kot dlam.

8mo ago

kalau mengeras + sakit tu maksud nya contraction kan?

samalah kita sis. sy perasan kalau kita sedang aktif dan sibuk perut slalu terasa mengeras. baby kicking pun kurang atau xkuat.. jadi kene bawa berehat juga.. ☺️ mengeras sekejap2 takpe mgkin perut tgh stretch. (tak pasti terms nye tp nurse pernah bgtau)

8mo ago

semoga di permudahkan segala urusan kita

Insya-Allah sis sama due saya 15 November 2023.Berbaki dua bulan lagi untuk jumpa dengan anak kita. Sama lah kalau saya kerap buat kerja baby akan kurang gerak tapi kalau pujuk dia akan gerak sekali lepas tu dia senyap ha ha ha ha 🤣

8mo ago

hehe semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita Aamiin 🤲

semoga urusan ibu2 semua dipermudahkan..Aamiin..samalah saya sekarang dah mula rasa semua tu lagi dua bulan ja lagi,baby pun bulan 11,saya 9.11.2022

8mo ago

wahh semoga di permudahkan segala urusan kita Aamiin 🤲

semoga dipermudahkan urusan semua ibu2 ya..ya saya pun mcm awak jugak semua dh mula sakit2 insyallah saya bulan11 15/11..

Aamiin aamiin semoga dipermudahkan urusan kita semua due nov ni selamat sihat ibu anak ❤️

8mo ago

aamiin3 🤲🏻 doa tuk kmu juga 💖

Aamiinnn,, wah baby awak due date birthday saya

8mo ago

tq doa nya 🥰🤲