Perut tak rasa geli-geli

Hai ibu2 sekalian.. saya baru masuk 17 minggu.. Sebelum ni ada jugak rasa geli2 macam something bergerak Tapi harini macam tak rasa sangat.. saya takut.. normal ke macam tu 😞

11 Balas

kalau risau check je sis.cri klinik yg murah pun xpe just nk psti kan baby kat dlm ok.sy dlu awl2 mcmtu juga.selalu risau.kdg2 tiba2 rasa mcm xmngndung, dh overthinking..xde mood trus..ajak suami g scan ..rupannya baby ok je kt dlm.klu baby sy klu shri dia gerak aktif , esok mcm kurang rasa.lusa dia aktif blik.😅so sy dh tau pattern gerak dia mcm mana🤭🤭nurse ckp gerak baby ni antara ibu dgn ank je boleh faham..