Keluar lendir darah

Hai ibu2 saya nak tanya, ni ank kedua sy,smlm ade keluar lendir cmpur darah sy da pegi PAC cek bukaan baru 1cm doc benarkan saya balik utk pantau kalau ade contraction@pecagh ketuban tapi harini masih keluar lendir cmpur darah tanpa ade sebarang contraction@ketuban patut ke sy pegi blik PAC saya xtaw la masa ank first terus kena warded ni mcm pelik pulak..esok saya ade cekup kat klinik patut ke sy tunggu esok?mntak pendapat ibu2,due saya 18/9 arini baru 37week

2 Balas

sama mcm saya keluar lendir dgn darah pergi hosp kena balik sbb saya doc seluk takde bukaan lg . now keluar cecair jernih jee . doc pesan kalau pecah ketuban n contraction kerap baru dtg . kalau darah tu banyak sangat pun baru dtg . kalau sikit² n takde sakit belum lg tu katanya lah . setakat nie saya cramping biasa jee hilang²

1y ago

itu lah dulu 2cm da kna tahan dah

If I'm not mistaken, gov hospital bukaan 4cm baru admit kan? Kalau bawah 4cm, kena balik dulu pantau kat rumah. Tapi kalau awak rasa tak sedap hati, better awak pergi je PAC.

1y ago

saya masa ank pertama 2cm da kena tahan