1 trimister

Hai ibu2 ..saya nak tanya ada tak pernah alami mcm saya..sya baru 6 weeks ..tpi simptom alahan tu dah start tpi still boleh kawal lagi..tpi dalam telinga sebelah kiri saya rasa sakit dan pebdengaran tiba2 jafi pekak sikit ..adakah ni juga salah satu simptom mengandung..bahaya tak n ada effect negative tak? Hmmm saya down😭😭

2 Balas

Sy 4minggu dh start alahan, cma tak trok 5minggu sakit telinga kanan mgkin sbb sakit gigi berjangkit ke telinga

Rasanya normal