Bantu ekonomi keluarga

Hai ibu2.. Saya nak minta pendapat mcm mne nk ada pendapatan sendiri... Saya dh cuba jd agent dropship,tak berjaya... Ada tak idea untuk meniaga? Modal tak besar tapi bole ad untung sikit2.. Atau ibu2 kt sini ada yang meniaga kecil2an dari rumah,boleh tak share pengalaman dan bantu ceritakan mcm mne nak buka jalan berniaga tu..? Terima kasih...❤️

9 Balas

Sis try google youtube Nikmatul Rosidah .Resepi roti dia . Sis boleh try buat lps tu hantar kat kantin sekolah atau kedai mkn .