Anak x berak..

Assalamualaikum nak tanya.. Anak saya umur 1 bulan 25 hari.. Anak saya campur susu.. Susu badan pun saya bg susu fm pn saya bagi.. Normal ke kalau seharian x berak.. Dye baru lepas tukar susu dari dutch baby ke lactogen.. Bile minum lactogen dye slalu muntah susu..lepastu saya tukar balek bagi dutch baby.. Risau plk dye x berak seharian takut sembelit

4 Balas

ank sy bf + fm ducth baby, tiap 6 hari mesti dia akan berak. selagi ank kita tak meragam, tak selesa, pooo tak keras itu takde masalah.

anak saya 2x shri berak. lactogen berak tapi kembung perut mudah.

normal. max seminggu. kalau fully bf 2minggu

3w ago

Ouhh baik2.. Terima kasih