Nak jalan pun sakit.

Hai ibu2. Pagi ni bangun subuh mental breakdown. Rasa sakit sangat celah kangkang. Memang dah sebulan lebih sakit. Tapi pagi tadi sakit dia sampai seret2 kaki, tak boleh nak angkat langsung. kejut husband minta tolong ampu badan nak ke tandas ambil wuduk. Terkejut dia ingat bayi nak keluar dah. Selalu check up memang mengadu dengan doktor. Doktor cakap normal. Tadi pergi klinik pun normal katanya. Sekarang minggu ke 37. Ada ibu2 macam saya jgk tak? Nak lega ibu2 buat apa?

1 Balas

Assalamualaikum...sy pn..sma..start msuk 30 mngu..sy sakit celah kang2...mmg..xble nk bergerak byk..stress...ank yg ke 5 nie..Bru rasa..mcm nie..serez...