Period sekejap sangat

Saya period 2 hari je. Hari pertama saya tak nampak warna apa samada merah atau coklat. Tak banyak pun besar ibu jari. Hari kedua warna coklat pun tak banyak sangat. Harini takde langsung darah keluar. Ya Allah risau nya hati.... #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

6 Balas

Sy pun kena mcm sis bulan sebelum ni period 2 hari je tapi banyaklah 2 hari tu. Tapi risau yang amat. Test upt negatif lepastu, siap nak pi cek rahim bagai. Tapi mungkin sbb sy overstress tu yg gitu, bulan depannya cek period lewat sehari je, cek upt terang benderang. 😁

kadang hormon berubah sekali sekala buat period kita lain sikit. kalau kurang air pun boleh buat period kita sikit macam tu.

Bole jd sebab hormon. Tp saya 1st & 2nd pregnancy tandanya begini. Sy tunggu lepas seminggu, check upt positif.

2mo ago

sama sis 😂 period 2hari je pastu rasa macam nak demam. minggu depan test upt dah double line 🤭

normal je tu kdg sbb hormon berubah or tk stabil ..

jika ikut hukum dalam Islam, normal.

hormon berubah tu