26 minggu pregnant

Hai ibu2 ..nak tnya saya dah 26 minggu normal ke baby terlebih activ tak kira siang malam ..kadang x boleh tidur di buatnye ..risau saya ..ada ke yg alaminye

2 Balas

Yaa normal . Nanti masuk 30 weeks baby akan kurang gerak sebab baby membesar dan perut yg sempit . Jangan lupa kira kitaran baby gerak , 28 weeks akan start baby counting .

Sama mcm sy , siang kurang activ bila malam dia activ lain mcm kadang tu takleh lena 🥹 mcm main bola dalam perut ni