26 week 1 days

Hi , nak tanya normal ke baby gerak sejak masuk 26 week ni . Malam gerak kuat . Siang kurang . Gerak sikit2 jaa . Saya ada banyak ada cakap baby banyak tidur time 25-27 week #firstmom #firstbaby

3 Balas

sebenar ada je dia aktif waktu siang sebab kita tak perasan kadang tu maklum lah buat kerja ka aktiviti2 petang kan ..

Sy pun mcm tu jugak... Dgn Tiba2 dia x gerak mcm biasa... Kadang2 risau jugak...

Siang u buat kerja mmg dia tak aktif. Malam u rehat bby baru blh aktif