Kandungan

Hai ibu2 nak tnya pndapat ni ernm .. Sy tngh mngndung utk ke3 kali ny yg ke2 kndungan sy tk mnjadi ermm ad orng tah sapa dy tuduh sy dy ckp dkt laki sy yg sy sbnr ny gugurkn ank ke2 kami ank ke3 ni pn konon ny sy nk gugurkn ermm dn laki sy prcayakn 100pratus ckp orng tu dy mrh besar dkt sy dy ckp dy nk lpas kn sy ermmm 😔 ap yg ptut sy buat ?? Sy dh trngkn sgalany tpi dy ngsung tkprcya ckp sy

1 Balas

siapa org tu sist..utk masa skrg..jgn dkt dlu dgn suami sist..btter tinggal dgn mak ayah ke..sbab tkut dy bwt ssuatu dkt sist..kalau makin brleluasa dan mkin mnjdi2..bwt laporan polis je..memang bkan senang nak lapor lagi2 kalau xde bkti..tpi polis ada cara nak handle msalah ni..

3y ago

sist..nnti msa masak utk suami atw bancuh air utk suami,selawat byk2 mnta Allah lmbutkan hti suami sist,lagi satu lpas solat doa mohon Allah lindungi kluarga sist..kawan yg tikam blkang ni kalau dy xdpt..msti ada cra lain dy nak dpt..kdang dgn cara shir..smoga dijauhkan dri kita smua..hti2 yer sist..xpyah dgr ckp org tu..kalau suami sist mkin pelik..mkin kurang ajar skit..ajak jmpa ustd..tkut dy kena bagi apa2 kan..sbgai lngkah brjaga2..sbab kita xtw lagi sma siapa suami kita jmpa 24 jam..tkut2 pulak mkcik pelik dan kwn pelik sist tu tokok tmbah lagi..bhya ni..