Bersalin swasta

Hai ibu2.. nak tnya ada x pengalaman ibu bersalin swasta tp xnak dtg checkup 2 3x tu.. nak dtg masa nak bersalin jer..boleh ke mcm tu??

2 Balas

boleh tapi harfa jd lg mahal dorg cas xbooking rm1-3k pastu abb xcheckup tambah lg 3-4k as emergency patient so package rm5.999 + unbooking 1-3k + emergency pt rm3-4k + rwatan diluar package + room rate + add on etc so better stndby 20k

Hi mommy. Cuba tanya hospital tu. Sebab lain hospital lain prosedur. Kalau macam tempat saya bersalin tak boleh. Kena juga datang check up 2/3 kali. Untuk pantau perkembangan saya dan anak.