Breast pump

Hai IBu² nak tanya breast pump manual ok tak ? Tanya sebab masa anak first beli yg jenis lectric tapi tak keluar susu sikit ja saya jenis puting tenggelam pulak nak bagi anak menyusu badan xde rezeki Lagi harap kali ni dapatlah bf anak

1 Balas

for me sy lg suka pkai manual. tapi penat sikit la. klu inverted nipple ni boleh je bf mcm biasa tp ada cara dia.. awk blh consult dgn LC dkt area awk. jgn biasakan pam waktu awl2 sbb nk elak nipple confuse.