Tidur sepanjang malam

Hai ibu2. Nak tanya. Anak saya baru 2 bulan. Biasa dia akan tidur malam dari pukul 7 malam - 7 pagi. Dalam 2 hari ni dia tidur sepanjang malam. Hanya bangun sekali je untuk minum susu dan tukar pampers. Normal ke ye? Atau kita perlu kejutkan juga 2/3 jam sekali? Baby minum susu formula. #bantusharing #ingintahu

8 Balas

better kejutkn..nk2 skrng musim pnskn..pstikan ank sntiasa ckup air dlm bdn supaya tak alami hydration